Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden KaraokeCon 2025

Datum evenement: 7 t/m 9 maart 2025
Locatie: De Hoof, Someren

Annuleringsbeleid:

Annulering is mogelijk tot twee weken na de aanmelding, met volledige restitutie van de kosten.
Annulering is niet mogelijk binnen een maand voor het evenement. Geen restitutie wordt verstrekt voor annuleringen binnen deze periode.

Betaling:
Betaling dient te geschieden via iDEAL op de officiƫle website van KaraokeCon.

Leeftijdsbeperking:
Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn vanwege de aanwezigheid van alcoholische dranken op het evenement. Een geldig legitimatiebewijs waaruit blijkt dat de bezoeker minimaal 18 jaar is, is in dit geval verplicht.

Veiligheid en Verantwoordelijkheid:
KaraokeCon behoudt zich het recht voor om de toegang tot het evenement te ontzeggen aan personen die overmatige overlast veroorzaken als gevolg van alcoholgebruik of ander hinderlijk gedrag.
Deelnemers worden verwacht verantwoordelijk om te gaan met hun consumptie van alcohol en hun gedrag tijdens het evenement.
Bezoekers moeten op verzoek van een medewerker of een beveiliger een geldig legitimatiebewijs kunnen overleggen zoals beschreven in de Nederlandse wet. Bij niet naleving kan de toegang tot het evenement worden ontzegd.
Omdat karaokecon maar gerunt word door een klein team word van iedereen verwacht dat ze meehelpen met corvee. Dit is verplicht.

Aansprakelijkheid:
Deelnemers zijn persoonlijk verantwoordelijk voor schade aan eigendommen of letsel aan henzelf of anderen tijdens het evenement.
Opslag en beheer van eigen spullen is voor eigen risico.

Privacy:
KaraokeCon voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Door je aan te melden stem je in met het verkrijgen van update emails over het evenement. Ook geef je toestemming om deel te nemene aan een whatsappgroep waar updates in worden gedeeld.

Gedragsregels:
Geen druggebruik is toegestaan op het evenement.
Deelnemers worden verwacht zich respectvol en beleefd te gedragen jegens andere deelnemers, medewerkers en faciliteiten van het evenement.
Alle lokale wetten en regelgeving dienen te worden nageleefd. Als je dit niet doet, kan dit ertoe leiden dat je de toegang tot het festivalterrein wordt ontzegd. Als er aanleiding is om de lokale autoriteiten in te schakelen, zal de festivalorganisatie dat doen. Eventuele (financiƫle) schade aan de festivalorganisatie wordt verhaald op de dader(s).

Contactgegevens:
Voor vragen of klachten met betrekking tot het evenement kunt u contact opnemen via info@karaokecon.nl.