Over ons

 

 Ons team werkt hard om dit evenement mogelijk te maken. Benieuwd wie ze zijn?

Eerst een kleine geschiedenis les:

Arjan en Britt waren op een karaokeavond op een conventie in België. Er was een groepje mensen die helemaal losgingen op de muziek. Ze zongen luid en enthousiast, en ze hadden duidelijk veel plezier. We keken elkaar aan en zeiden: ‘Dit is het. Dit is wat we willen creëren. Een plek waar iedereen zich kan uitleven op karaoke en helemaal los kan gaan.'”

“Is het een idioot idee om voor nagenoeg geen winst een contract te ondertekenen dat ons voor 10.000 euro verlies zou kunnen opleveren als het totaal zou falen?” vroeg Britt aan Arjan. “Absoluut!” antwoordde Arjan.

Dus gingen Arjan en Britt met een super team, dat je hier op deze pagina ziet, keihard aan de slag om een zo losgeslagen conventie te maken, met natuurlijk karaoke, workshops, competities, DDR, quizzen, bordspellen, cosplay en nog veel meer. Een weekend vol gefeest en good vibes. 

Britt zei vanaf het begin dat ze twee eisen stelde aan iedereen die naar de conventie wilde komen:

– Gaat hard op karaoke.

– Good vibes!

Ken je dat bij elke conventie of evenement er een klein groepje is dat helemaal losgaat op karaoke? En als we alleen die mensen uitnodigen op een conventie, en een zaal daar helemaal mee vullen? Hoe vet is dat? Een zaal gevuld met mensen die je energie omhoog halen, in plaats van leegzuigen.

Dus, ben of ken je iemand die hieraan voldoet? Wacht niet langer en meld je nu aan!

Voorzitter en Marketing meester

Britt Seuren

Britt is onze inspirerende voorzitter en medebedenker van het bruisende concept van KaraokeCon, samen met Arjan. Met haar tomeloze enthousiasme en vastberadenheid leidt ze ons team met passie en overtuiging. Britt staat altijd klaar om ons te begeleiden en te motiveren, en ze is de drijvende kracht achter het succes van KaraokeCon.

Penningmeester en Geluidstechnicus

Arjan Spieard

Arjan is niet alleen onze penningmeester, maar ook de briljante geluidstechnicus die de magie van KaraokeCon mogelijk maakt. Als medebedenker van het concept, samen met Britt, beheert Arjan het budget van ons evenement en zorgt hij ervoor dat elk liedje perfect klinkt. Hij is de stille kracht achter de schermen die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Chef Keuken en Faciliteiten

Nadal Aelen Castany

Nadal, onze keukenprinses, staat aan het roer van onze culinaire avonturen op KaraokeCon. Met haar culinaire talenten zorgt ze ervoor dat iedereen geniet van heerlijke maaltijden en snacks. Nadal is ook verantwoordelijk voor de faciliteiten, zodat ons evenement op rolletjes loopt. Haar pronouns zijn zij/haar.

Secretaris en Commissaris Activiteiten

Veronique Serné

Veronique is onze creatieve geest en secretaris van KaraokeCon. Ze geeft kleur aan onze evenementen met haar inventieve ideeën en is verantwoordelijk voor het bedenken van boeiende activiteiten. Veronique zorgt ervoor dat onze conferentie een onvergetelijke ervaring wordt voor al onze deelnemers.

Commissaris Logistiek & Website

Mike Kaspers

Mike is een harde werker en houdt zowel de online als de locatie-gerelateerde aspecten van KaraokeCon in de gaten. Als commissaris logistiek zorgt hij ervoor dat de logistieke flow op locatie soepel verloopt, van parkeren tot leveranciers. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het beheer van onze website en zorgt hij ervoor dat alle online zaken vlekkeloos verlopen.