Programma

We zijn hard aan het werk om nog een daginvulling te maken dus we kunnen niet een precies programma geven. Wel kan je hier een kleine preview zien van wat we allemaal van plan zijn.

Volg ons op Facebook en Instagram voor actuele updates over workshops! 

 

7 Maart

 

Vrijdag

Avond

Aankomst bij de Hoof & registratie

[exact programma volgt nog] Vanaf 21:00 uur kan je je melden bij de Hoof en inchecken in je kamer. Ook staan er al wat bordspellen en kan je wat drankjes doen terwijl je wacht op de opening.

Nacht

Opening KaraokeCon

[exact programma volgt nog] En dan nu waar je echt voor bent gekomen! Wanneer mensen ingechecked zijn en klaar zitten begint de opening van de conventie en beginnen we met het echte werk: Karaoke tot midden in de nacht. Ook kan je bordspellen spelen of losgaan met DanceDanceRevolution! 

8 Maart

Zaterdag

Ochtend

Ontbijt

[Exacte tijden volgen nog] Word wakker met een lekker ontbijtje en Just Dance ochtend gymnastiek voor de vroege vogels, of voor de mensen die nog wakker zijn van de nacht ervoor.

Middag

Workshops & activiteiten

[exact programma volgt nog] Dan gaan onze organisatoren hard aan de slag om een leuke daginvulling te maken met workshops, buiten activiteiten, DDR, muziek quizes, karaoke competities, en natuurlijk staat de karaoke zelf ook zoveel mogelijk aan. Tijdens dit alles wordt er een lunch verzorgd.

Avond 

Avondeten

[Exacte tijden volgt nog] Dan komen we even tot rust bij het avondeten, en mogen een aantal vrijwilligers helemaal losgaan bij de afwasdisco. En na het eten..? Ja, je raad het al:

Nacht

Karaoke!

[exact programma volgt nog] De laatste nacht waarop we los gaan. Tot in de vroege uurtjes kan je zingen, beerpong spelen en je stem kwijtraken.

9 Maart

Zondag

Ochtend

Ontbijt

[Exacte tijden volgen nog] Nog even bijkomen van de vorige nacht, en weer ochtend gymnastiek voor de mensen die gek genoeg zijn.

Middag

Karaoke

[exact programma volgt nog] Tot 14 uur kan je nog terecht bij de karaoke en zijn er nog een aantal workshops te vinden. Daarna is het opruimen en richting huis.